GLA COMPLEX – LELAKI PUN BOLEH MAKAN……


Jangan tak percaya ye….w,pun saya banyak becerita pasal vitamin untuk perempuan, tapi dalam SHAKLEE, semua vitamin sesuai untuk lelaki mahupun perempuan.

Mari kita tengok apa kebaikan GLA COMPLEX ini :-

  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid

  • Membantu meningkatkan kesuburan – for those trying to conceive baby!

  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid) – abdominal pain, breast pain

  • Membantu dalam menangani menopus

  • Menguatkan kuku dan rambut

  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri

  • Membantu menangai ekzema

  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid

  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri

  • Menguatkan imuniti tubuh

  • Memperlahankan proses penuaan

  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung

  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi

  • Mengawal kolesterol

  • Untuk fungsi saraf
  • see?….kan sesuai juga untuk para kaum lelaki kan?….so, penting juga bagi para lelaki yang ingin menjaga kesihatan memasing…iyelah, kkdg lelaki pun kene jaga stamina….takkan balik2 dari keje terus nak tido kan?..mestilah nak main2 ngn anak2 yang dah seharian tak jumpa…betul tak?…so, selain VITAMIN E, anda para LELAKI, anda boleh mengambil GLA COMPLEX ini untk kesihatan anda……

    Jadi rakan saya di Facebook Siti Noriza Saleh untuk mengetahui update terkini.Hubungi saya sekarang! Saya akan berikan anda Jadual dan TIPS semasa berpuasa untuk ibu yang menyusukan anak :)


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>