TESTIMONI~~ BASIC H,bagi saper-saper yang malas nak basuh kolam ikan….


Bagi anda yang mempunyai kolam ikan, dan rasa kemalasan yang menebal dalam diri anda untuk bersihkan kolam tersebut… saya tau, memang leceh…nak kene keluarkan ikan, nak sediakan tempat letak ikan, nak menyental, nak bersihkan balik, nak masukkan ikan bali,..alahai…penatnyer…..sbb tu saya xde akuarium kat umah…ha haa ha….
TAPI…… testimoni dari seorang cus ni, sangat MENAKJUBKAN dan membuatkn saya tetibe nak beli akuarium…ha haha….jom baca…
*Semalam sye basuh kolam ikan dengan cecair pencuci basic-H. Amat mudah & senang…serius mmg senang xperlu sental kuat2 utk ilangkan lumut2 tue… lagi 1 xperlu nak keluarkan ikan2 tu coz basic-H ni x bertoksik tau! Tgk ikan2 tu hepi je mandi ngan basic-H… :) Selain dari wat cuci kolam sye juga gunakan basic-H untuk mandikan anak, basuh bilik air, mop lantai, lap cermin, lap sinki & dapur, cuci sayur, cuci ikan…bla2…pendek kate 1001 kegunaan la…sesape belum dapatkan mmg HARUS dapatkan coz dgn harga nya yang amat berpatutan boleh tahan 4-5 bulan…

kan?….dah mula rasa kagum?>..he hehe…banyak lagi testimoni BASIC H ini..boleh klik sini….

Tahukah Anda?
Kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan. Bahan pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon. Bahan pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan sejenis neurotoksin dan bahan yang merengsakan hidung. Morfolin merupakan bahan toksin yang boleh merosakkan hati dan ginjal. Ammonia yang terkandung dalam bahan pencuci kaca merupakan sejenis bahan racun yang merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.

Pekatan Pencuci Super Organik BASIC H² tidak mengandungi bahan-bahan di atas mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain.

Tidak bertosik, Membersih secara Semulajadi
Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate yang dua kali ganda lebih pekat ini memberi kuasa pembersihan yang lebih selamat dan berkesan sesuai digunakan bagi menangani seribu macam jenis kotoran rumah yang boleh digunakan pada bila-bila masa. Sebagai contohnya, bagi membersihkan kesan susu tertumpah di baju, bangkai serangga yang  terlekat pada tingkap dan sos yang tertumpah di lantai. Itu hanya tiga daripadanya, masih terdapat 997 cara penggunaan yang lain.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Hubungi saya 013-7374958 atau melalui email damia_pitshop@yahoo.com atau add saya di fb ( siti noriza saleh ) untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya :)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>